Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο 19χρονος (γεν. 19/12/1997) Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια ως τον Ιούνιο του 2020.


Το γονίδιο του αθλητισμού το κληρονόμησε από τους γονείς του, οι οποίοι είναι και οι δύο δάσκαλοι φυσικής αγωγής. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα πέντε του και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ξεχώρισε αμέσως για τα τεχνικά του χαρίσματα και δεν άργησε να απασχολεί scouters των μεγάλων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός λόγω της συνεργασίας με την πρώην ομάδα του κατάφερε να τον εντάξει στις Ακαδημίες του και σε ηλικία 13,5 ετών και ο Λάμπρου μετακόμισε στην Αθήνα. Στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ηγετικό ρόλο εξ αρχής σε όποια ομάδα κι αν έπαιζε, ενώ παράλληλα από το 2014 συμμετέχει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Με την U19 της χώρας μας μετρά 12 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο νεαρός άσος έφτασε μία ανάσα από το να υπογράψει στην Ρόμα, αλλά η αποτυχία των Ρωμαίων να εξασφαλίσουν θέση στους ομίλους του Champions League, χάλασε την μεταγραφή του.

Ο Ηρακλής του πρόσφερε συμβόλαιο και την δυνατότητα να γράψει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λάμπρου σε 13 αγώνες πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ».

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

''Δώρο'' στην πρεμιέρα ένα τρίποντο, για την ομάδα του ο Λάζαρος..

SL-K17:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΦΗ 2-1

PDFPrintE-mail
Saturday, 14 September 2013 14:37 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Μπορεί η πρώτη νίκη για την ομάδα των Εφήβων του Παναθηναικού να… καθυστέρησε για ένα ημίχρονο,  ήρθε όμως με το καλύτερο τρόπο, καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 τελικά του ΟΦΗ στη Λεωφόρο και μάλιστα με ανατροπή!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!
Η ομάδα του ''Τριφυλλιού'' στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος U17 πήρε την νίκη απέναντι στον δυσκατάβλητο ΟΦΗ που ξεκίνησε δυναμικά. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 42' εκμεταλλευόμενοι την ολιγωρία της  άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Λεμονιάς βρέθηκε σε πλεονεκτική εντός περιοχής, και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα... για το 0-1.
Οι πράσινοι στην επανάληψη εμφανίστηκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή και τα κατάφεραν έχοντας ως κινητήριους μοχλούς τους ''μπαρουτοκαπνισμένους'' Λάμπρου και Παπανικολάου, αλλά και τους πρωτοεμφανιζόμενους σε πρωτάθλημα κ17 Οικονομόπουλο και Μίγγο.
Οι γηπεδούχοι έφεραν αρχικά το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Οικονομόπουλου στο '56 και πήραν την πολυπόθητη νίκη έπειτα απο την όμορφη συνεργασία των Παπανικολάου, Οικονομόπουλου και Λάμπρου.
Ο Παπανικολάου συνεργάστηκε άψογα απο τα δεξιά με τον Οικονομόπουλο, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον Λάμπρου που έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.... για το 2-1!
Ο ΟΦΗ να τονίσουμε πως είχε πολύ καλή παρουσία, έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο και δυσκόλεψε αφάνταστα τον Παναθηναικό με την πολυπρόσωπη άμυνα του.
Παναθηναϊκός: Βασίλας, Οικονομόπουλος, Σερβιλάκης, Μπαλατσούρας, Χρυσικός, Μίγγος, Τουρούκης, Λάμπρου, Χατζηγιοβάννης (75' Σάμιος), Μεράι (63' Πίσπας), Παπανικολάου.
ΟΦΗ: Παπαδόπουλος (46' Οικονομάκης), Τσατσάκης, Κριτσωτάκης (75' Βιτσαράς), Παπουτσάκης, Πηρουνάκης, Κοντογιάννης, Βαρδονικολάκης (30' Πλευράκης), Μεταξάκης, Λεμονιάς, Χασαπάκης, Παπαδάκης (60' Βαρδάκης).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου