Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο 19χρονος (γεν. 19/12/1997) Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια ως τον Ιούνιο του 2020.


Το γονίδιο του αθλητισμού το κληρονόμησε από τους γονείς του, οι οποίοι είναι και οι δύο δάσκαλοι φυσικής αγωγής. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα πέντε του και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ξεχώρισε αμέσως για τα τεχνικά του χαρίσματα και δεν άργησε να απασχολεί scouters των μεγάλων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός λόγω της συνεργασίας με την πρώην ομάδα του κατάφερε να τον εντάξει στις Ακαδημίες του και σε ηλικία 13,5 ετών και ο Λάμπρου μετακόμισε στην Αθήνα. Στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ηγετικό ρόλο εξ αρχής σε όποια ομάδα κι αν έπαιζε, ενώ παράλληλα από το 2014 συμμετέχει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Με την U19 της χώρας μας μετρά 12 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο νεαρός άσος έφτασε μία ανάσα από το να υπογράψει στην Ρόμα, αλλά η αποτυχία των Ρωμαίων να εξασφαλίσουν θέση στους ομίλους του Champions League, χάλασε την μεταγραφή του.

Ο Ηρακλής του πρόσφερε συμβόλαιο και την δυνατότητα να γράψει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λάμπρου σε 13 αγώνες πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ».

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Γκολ ''Κεφαλιά ψαράκι'',δοκάρι και ασίστ ο Λάμπρου στο Ηράκλειο 30/11/2013


Κ17: ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-3 [VIDEO]
Επιμέλεια football-academies Κυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013

Τους τρείς βαθμούς της νίκης πήρε στις αποσκευές της, στην επιστροφή της στην Αθήνα, από το Ηράκλειο, η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού, καθώς πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, με 3-2  επί της αντίστοιχης ομάδας του ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή,
σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, που έγινε στο γήπεδο Τυλισού, για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι εφηβικών ομάδων ήταν εκρηκτική, με ένταση και πολλές διαμαρτυρίες. Αρκετοί φίλαθλοι εκφράζονταν απρεπώς σε 15χρονα και 16χρονα παιδιά και το κλίμα συν το χρόνο μεταφέρθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα με τη λήξη του αγώνα να γίνει το ανεπίτρεπτο, όταν παίκτης του ΟΦΗ πατούσε με μένος, μια πεσμένη στο χορτάρι, φανέλα του Παναθηναϊκού. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι αποστολές αναχώρησαν από το γήπεδο χωρίς πρόβλημα. Το ματς Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6’ με αυτογκόλ παίκτη του Παναθηναϊκού που προσπάθησε να διώξει την μπάλα μετά από σέντρα από δεξιά του Λεμπιδάκη. Στο 14’ ο Μεταξάκης μετά από όμορφη κάθετη πάσα και αλλαγή πορείας της μπάλας από αμυντικό των πρασίνων, μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή και αφού πήρε την κόντρα από τον προσωπικό του αντίπαλο, με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους Κρητικούς, σημειώνοντας το 2-0. Οι παίκτες του τριφυλλιού, μετά το σοκ του πρώτου δεκαπεντάλεπτου, προσπάθησαν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο, έβαλαν τη μπάλα κάτω, με αποτέλεσμα να μειώσουν το σκορ στο 18’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρυσικού. Το πέναλτι κέρδισε ο Λάμπρου όταν ελίχθηκε στην περιοχή περνώντας δύο αντιπάλους και ανατράπηκε. Το 2-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου έλεγχαν απόλυτα το ματς, έβγαιναν όμορφα με παιχνίδι κατοχής και καλής κυκλοφορίας στην επίθεση και ιδιαίτερα το τελευταίο μισάωρο ήταν καταιγιστικοί. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προσπαθούσαν με μακρινές μπαλιές να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και να εκμεταλλευτούν τους γρήγορους επιθετικούς τους. Στο 61’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη από δεξιά, ο Λάμπρου με μια όμορφη κεφαλιά ψαράκι στην περιοχή, ισοφάρισε σε 2-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μπαλατσούρας που βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι, πλάσαρε και κάνοντας την ολική ανατροπή, διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Μετά από αυτή τη νίκη οι Πράσινοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας 22 βαθμούς σε 9 αγώνες, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε ουραγός με 5 βαθμούς σε 11 ματς. Στο γήπεδο πέραν των περίπου 100 φιλάθλων, βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα, ο γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος παρέα με τη μεγάλη δόξα της προπονητικής, Ευγένιο Γκέραρντ. ΟΦΗ (Τιτομιχελάλης): Παπαδόπουλος, Βιτσαράς, Τσατσάκης, Πηρουνάκης, Παπουτσάκης, Κοντογιάννης, Λεμπιδάκης, Παπαδάκης, Λεμονιάς, Βατσινάς, Μεταξάκης. Αγωνίστηκαν και οι: Κριτσωτάκης, Κασαπάκης, Βαρδάκης, Βαρδονικολάκης και Τσιγγένης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φρατζέσκος): Βασίλας, Στρατήγης, Χρυσικός, Μπαλατσούρας, Μίγγος, Θεοχάρης, Τουρούκης, Μεράι, Χατζηγιοβάννης, Λάμπρου. Αγωνίστηκαν και οι: Σιλβεστρίδης, Μπουζούκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου