Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο 19χρονος (γεν. 19/12/1997) Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια ως τον Ιούνιο του 2020.


Το γονίδιο του αθλητισμού το κληρονόμησε από τους γονείς του, οι οποίοι είναι και οι δύο δάσκαλοι φυσικής αγωγής. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα πέντε του και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ξεχώρισε αμέσως για τα τεχνικά του χαρίσματα και δεν άργησε να απασχολεί scouters των μεγάλων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός λόγω της συνεργασίας με την πρώην ομάδα του κατάφερε να τον εντάξει στις Ακαδημίες του και σε ηλικία 13,5 ετών και ο Λάμπρου μετακόμισε στην Αθήνα. Στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ηγετικό ρόλο εξ αρχής σε όποια ομάδα κι αν έπαιζε, ενώ παράλληλα από το 2014 συμμετέχει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Με την U19 της χώρας μας μετρά 12 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο νεαρός άσος έφτασε μία ανάσα από το να υπογράψει στην Ρόμα, αλλά η αποτυχία των Ρωμαίων να εξασφαλίσουν θέση στους ομίλους του Champions League, χάλασε την μεταγραφή του.

Ο Ηρακλής του πρόσφερε συμβόλαιο και την δυνατότητα να γράψει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λάμπρου σε 13 αγώνες πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ».

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Άνοιξε λογαριασμό...με την Κ20! (Video!)



U-21: Καλλονή-Παναθηναϊκός 1-5

Γκόλ και ασίστ ο Λάμπρου!
Παίζοντας πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και σκοράροντας τέσσερις φορές οι Νέοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 5-1 στην Μυτιλήνη της Καλλονής και πήραν το πρώτο φετινό τους τρίποντο.
Οι πράσινοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση αφήνοντας ικανοποιημένο τον Βαγγέλη Σάμιο που είδε από τους παίκτες του να βγάζουν δείγματα του ταλέντου τους και τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Κόντρα σε μια Καλλονή που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει το τριφύλλι. Στην διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξαν πολλοί πρωταγωνιστές για τον Παναθηναϊκό με τον Μπαλατσούρα να σκοράρει δυο τέρματα, τον Μπερίσα να ανοίγει λογαριασμό όπως και ο Λάμπρου με την ομάδα των Νέων.
Καθώς και τον Μαλντίν να παίζει αναγκαστικά ως γκολκίπερ και να αποδίδει πάρα πολύ καλά στα λεπτά που χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον Κότσαρη που αποχώρησε από το γήπεδο όντας τραυματίας και ενώ οι πράσινοι είχαν ολοκληρώσει και τις τρεις αλλαγές τους.
Τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς με σουτ του Μπαλατσούρα έξω από την περιοχή. Το 2-0 για τους πράσινους διαμορφώθηκε σε μια ωραία αντεπίθεση με τους παίκτες του τριφυλλιού να κλέβουν την μπάλα και τον Μαλντίν να ολοκληρώνει την φάση σκοράροντας.
Το 3-0 ήρθε από τον Μπερίσα με τον Σουηδό στο ντεμπούτο του με τους νέους να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή. Το 4-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους διαμορφώθηκε από τον Μπαλατσούρα και πάλι με σουτ από το ύψος του πέναλτι,μετά από ασίστ του Λάμπρου
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι πράσινοι κέρδισαν ένα φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Μπερίσα και ο Λάμπρου από κοντά έκανε το 5-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.
Το σκορ υπέρ των πράσινων έδωσε την ευκαιρία στον Βαγγέλη Σάμιο να κάνει τις αλλαγές του από νωρίς και μέχρι το 60' είχε ολοκληρώσει και τις τρεις αλλαγές.
Χτύπησε ο Κότσαρης, στα γκολπόστ ο Μαλντίν
Κοντά στο 70' όμως ο Κότσαρης χτύπησε στον αστράγαλο και αναγκάστηκε να βγει από το παιχνίδι καθώς έχει χτυπήσει άλλες δυο φορές στο ίδιο σημείο και μάλιστα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει αλλαγές την θέση του κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Μαλντίν που άφησε την επίθεση και υπερασπίστηκε την πράσινη εστία. Μάλιστα στο διάστημα που έβαλε τα γάντια έκανε δυο-τρεις επεμβάσεις με την μία να είναι άκρως εντυπωσιακή.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η Καλλονή το μόνο που κατάφερε να κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες ήταν να μειώσει σε 5-1.
Καλλονή: Παπάζογλου, Κακογιάννης, Τριανταφύλλου, Καραγιώργης, Γιαζιτζόγλου, Γιουκαρής, Αγριμάκης, Κίστα (33’ Ξύδας), Σοφιάνης, Λαμπράκης (55’ Σεφουλάι), Γκαμάγκας (41’ Ζωάννου)
Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Τούντορ (55' Αθανασόπουλος), Μυρθιανός, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μπαλατσούρας, Χατζηγιοβάννης (60' Παπανικολάου), Αγγελόπουλος Β., Μπερίσα, Λάμπρου (60' Μπαμίχα), Μαλντίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου