Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο 19χρονος (γεν. 19/12/1997) Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια ως τον Ιούνιο του 2020.


Το γονίδιο του αθλητισμού το κληρονόμησε από τους γονείς του, οι οποίοι είναι και οι δύο δάσκαλοι φυσικής αγωγής. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα πέντε του και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ξεχώρισε αμέσως για τα τεχνικά του χαρίσματα και δεν άργησε να απασχολεί scouters των μεγάλων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός λόγω της συνεργασίας με την πρώην ομάδα του κατάφερε να τον εντάξει στις Ακαδημίες του και σε ηλικία 13,5 ετών και ο Λάμπρου μετακόμισε στην Αθήνα. Στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ηγετικό ρόλο εξ αρχής σε όποια ομάδα κι αν έπαιζε, ενώ παράλληλα από το 2014 συμμετέχει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Με την U19 της χώρας μας μετρά 12 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο νεαρός άσος έφτασε μία ανάσα από το να υπογράψει στην Ρόμα, αλλά η αποτυχία των Ρωμαίων να εξασφαλίσουν θέση στους ομίλους του Champions League, χάλασε την μεταγραφή του.

Ο Ηρακλής του πρόσφερε συμβόλαιο και την δυνατότητα να γράψει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λάμπρου σε 13 αγώνες πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ».

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Τα δύο γκολ και η ασίστ του Λάμπρου Λάζαρου δεν ήταν αρκετά...


Κ17: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  3-5

Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 15 Δεκέμβριος 2012















Μεγάλη νίκη με 5-3, πέτυχε η ομάδα Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, μέσα στην Παιανία, επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, στα πλαίσια της 4ης Αγωνιστικής, του 2ου Γύρου, του Α’ Ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίζει να είναι η ομάδα του Αστέρα και έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του Ομίλου. Οι Αρκάδες έχουν δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος ως σήμερα, ότι διαθέτουν την ποιο καλή και ποιο σταθερή ομάδα.
Απέναντι σε αυτούς του Παναθηναϊκού στο σημερινό παιχνίδι, μπήκαν πολύ δυνατά, από το πρώτο λεπτό έτσι ώστε να το «καθαρίσουν» γρήγορα και κατάφεραν στο 17’ να προηγούνται με 1-3.
Μόλις στο 2’ ο Τριανταφύλλης άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα. Στο 8’ ο Λάμπρου ισοφάρισε σε 1-1. Στο 10’ ο Αστέρας μπήκε πάλι μπροστά στο σκορ, με αυτογκολ του Στάικου. Στο 17΄ο Κυριακόπουλος έκανε το 1-3. Από το χρονικό σημείο αυτό και μετά οι πράσινοι ισορρόπησαν το ματς και βγήκαν στην επίθεση με προϋποθέσεις. Σε μια απ’ αυτές στο 42’ ο Λάμπρου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μειώνοντας για τον Παναθηναϊκό σε 2-3 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Αστέρας έκανε το 2-4 στο 61’ με τον Τσιώλη. Ο Τουρούκης στο 68’ λεπτό πέρασε ως αλλαγή στο ματς και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά απο ασίστ του Λάμπρου με ωραία  ενέργεια, μείωσε σε 3-4. Ο Χρήστου στο 90’ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αστέρα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Κότσαρης, Καραμίντζας (59’ Παπανικολάου), Μπαλατσούρας, Ξηρός, Τζανουλίνος, Στάικος (68’ Τουρούκης), Ζαφειράκης (80’ Αγγελόπουλος Γ.), Αγγελόπουλος Β., Λάμπρου, Νιούμαν, Μπαμίχα (85’ Χρυσικός).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Νικολίτσας, Πολύδωρος, Μηλιώτης, Καστριτσέας, Προύτζος (61’ Ζήσης), Βελισσάρης, Γογωνάς (55’ Χρήστου), Κυριακόπουλος, Τριανταφύλλης (85’ Παπαπέτρου), Τσιώλης (91’ Τάκλης), Γκρόσιος (73’ Σαλαπάτας).
Φωτορεπορτάζ
Δείτε στιγμές του αγώνα πο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του football-academies.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου