Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο 19χρονος (γεν. 19/12/1997) Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια ως τον Ιούνιο του 2020.


Το γονίδιο του αθλητισμού το κληρονόμησε από τους γονείς του, οι οποίοι είναι και οι δύο δάσκαλοι φυσικής αγωγής. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα πέντε του και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ξεχώρισε αμέσως για τα τεχνικά του χαρίσματα και δεν άργησε να απασχολεί scouters των μεγάλων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός λόγω της συνεργασίας με την πρώην ομάδα του κατάφερε να τον εντάξει στις Ακαδημίες του και σε ηλικία 13,5 ετών και ο Λάμπρου μετακόμισε στην Αθήνα. Στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ηγετικό ρόλο εξ αρχής σε όποια ομάδα κι αν έπαιζε, ενώ παράλληλα από το 2014 συμμετέχει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Με την U19 της χώρας μας μετρά 12 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο νεαρός άσος έφτασε μία ανάσα από το να υπογράψει στην Ρόμα, αλλά η αποτυχία των Ρωμαίων να εξασφαλίσουν θέση στους ομίλους του Champions League, χάλασε την μεταγραφή του.

Ο Ηρακλής του πρόσφερε συμβόλαιο και την δυνατότητα να γράψει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λάμπρου σε 13 αγώνες πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ».

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Γκολ του Λάμπρου Λάζαρου με την Εθνική U16! Video


                          
                        























Ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη (12/12) το μεσημέρι, οι προπονήσεις της Εθνικής Κ16, γεννηθέντων το 1997, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, με το οικογενειακό διπλό,κερδίζοντας οι πορτοκαλοί τους μπλέ με σκορ 3-1.Ενα απο τα γκόλ των πορτοκαλί σημείωσε ο Λάμπρου Λάζαρος με έξοχο αριστερό σουτ στο παραθυράκι της εστίας!
Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν, προσήλθαν την Δευτέρα (10/12) και κατά το τριήμερο, πέραν των προπονήσεων, υποβλήθηκαν σε εργομετρική αξιολόγηση την Τρίτη το πρωί, από τον υπεύθυνο εργομετρικών και διατροφολόγο των Εθνικών ομάδων Γιάννη Κοτσή. Οι προπονήσεις διεξήχθησαν την 10/12 στις 16:30, την 11/12 στις 10:00 και 16:30 και την 12/12 στις 10:00.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Ελευθεριάδη ήταν οι παρακάτω:
ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΝΤΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΕΚ
ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΡΑΣΙΝΟΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΩΝ
ΞΗΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΜΑΚΡΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΒΙΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΕΚ
ΠΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΩΝ
ΠΑΤΡΑΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΑΟΚ
ΠΛΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΑΟΚ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΜΑΝΘΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΚΡΟΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΧΟΛΕΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΓΙΑΞ
ΓΙΑΡΜΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΝΤΕΚΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ, ΠΑΟΚ
Φωτορεπορτάζ :Δείτε στιγμές που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Football-academies.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου