Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο 19χρονος (γεν. 19/12/1997) Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια ως τον Ιούνιο του 2020.


Το γονίδιο του αθλητισμού το κληρονόμησε από τους γονείς του, οι οποίοι είναι και οι δύο δάσκαλοι φυσικής αγωγής. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα πέντε του και εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ξεχώρισε αμέσως για τα τεχνικά του χαρίσματα και δεν άργησε να απασχολεί scouters των μεγάλων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός λόγω της συνεργασίας με την πρώην ομάδα του κατάφερε να τον εντάξει στις Ακαδημίες του και σε ηλικία 13,5 ετών και ο Λάμπρου μετακόμισε στην Αθήνα. Στον Παναθηναϊκό ανέλαβε ηγετικό ρόλο εξ αρχής σε όποια ομάδα κι αν έπαιζε, ενώ παράλληλα από το 2014 συμμετέχει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες. Με την U19 της χώρας μας μετρά 12 συμμετοχές και τρία γκολ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο νεαρός άσος έφτασε μία ανάσα από το να υπογράψει στην Ρόμα, αλλά η αποτυχία των Ρωμαίων να εξασφαλίσουν θέση στους ομίλους του Champions League, χάλασε την μεταγραφή του.

Ο Ηρακλής του πρόσφερε συμβόλαιο και την δυνατότητα να γράψει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λάμπρου σε 13 αγώνες πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ».

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Σεισμός στα Χανιά απο Λάμπρου...

SL-K17: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-4

PDFPrintE-mail
Sunday, 13 October 2013 05:14 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Λάμπρου και Χατζηγιοβάννης με τέσσερα πανέμορφα τέρματα οδήγησαν τον Παναθηναικό σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, κόντρα στον Πλατανιά, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κ17 της Σούπερ Λίγκ.


Να τονιστεί πως έληξε νωρίτερα το πρώτο ημίχρονο λόγω του σεισμού στην Κρήτη που είχε επίκεντρο τα Χανιά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Χατζηγιοβάννη και Λάμπρου πήρε από την αρχή του αγώνα τα ηνία και με τέσσερα πανέμορφα γκολ πήρε μια άνετη νίκη.
Το 0-1 για το Τριφύλλι έγινε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Χατζηγιοβάννη να επιχειρεί ένα υπέροχο σουτ λόμπα από πολύ μακρινή απόσταση κρεμώντας τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.
Ο νεαρός άσος από την Μυτιλήνη ο οποίος αποκτήθηκε φέτος ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα των πράσινων και με ένα ωραίο σουτ έκανε το 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο.
Στην συνέχεια οι πράσινοι πλήρωσαν μια αδράνεια στην άμυνα τους και δέχτηκαν την μείωση του σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους όταν μετά από όμορφη ενέργεια του Παπαδάκη και κάθετη πάσα στον Σκουλουδάκη, ο τελευταίος δεν δυσκολεύθηκε με πλασέ να μειώσει σε 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν κινδύνευσε καθόλου και με τον Λάμπρου να παίρνει την σκυτάλη έφτασε αρχικά στο 3-1 με τον διεθνή άσο των πράσινων να περνάει όλη την άμυνα και να πλασάρει τον γκολκίπερ του Πλατανιά, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με εξαιρετικό σουτ από τον Λάμπρου πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν και δύο 98αρηδες. Ο λόγος για τους Ζήκο και Μίγγο που έκαναν ένα μεστό παιχνίδι. Ο πρώτος αμυντικά ήταν αδιαπέραστος και ο δεύτερος όργωσε το χώρο της μεσαίας γραμμής, δημιουργώντας παιχνίδι για την ομάδα του.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Κατσούλης): Ευθυμάκης, Σέχου, Ηλ. Στεφανίδης, Παναγιωτίδης (61′ Σκευοφύλαξ), Κρασουδάκης, Κοκκινάκης (61′ Μυλωνάκης), Κοντορινάκης (70′ Ν. Στεφανίδης), Φωτεινός (55′ Μανιουδάκης), Πλατινάκης, Παπαδάκης, Σκουλουδάκης (55′ Καζάκος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φρατζέσκος): Βασίλας, Στρατήγης (54′ Βαλμάς), Σερβιλάκης, Ζήκος (59′ Κουντουριώτης), Χρυσικός, Μίγγος, Μπαλατσούρας, Τουρούκης (69′ Μπουζούκης), Σάμιος (69′ Πίσπας),Λάμπρου,Χατζηγιοβάνης.
πηγή:Παπαμακάριος Πέτρος απο Πράσινα νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου